Christina Milian menestyy biksumallina – musiikki jää taka-alalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Nykyään 38-vuotias kahden lapsen äiti keskittyy pääasiassa perhe-elämään, mutta ehtii siinä sivussa jakamaan itsestään kuvamateriaalia sosiaaliseen mediaan. Kuluneen kesän aikana Christina piti seuraajansa tyytyväisenä upeilla poseerauksillaan.

Tällä kertaa Milian poseeraa alusvaatemerkin mallina, sillä hän on tehnyt viime aikoina musiikin sijaan kirjaimellisesti näyttävää uraa alusvaatemallina. Kaunottaren yllä nähdään Pretty Little Thingin biksut.

View this post on Instagram

Island Girl 🏝 Bikini: @prettylittlething

A post shared by Christina Milian (@christinamilian) on

Christina Milian nousi julkisuuteen 1990-luvun lopussa näyteltyää lukuisissa televisiosarjoissa. Tähden läpimurtorooli oli romanttisessa komediassa Rahalla ei rakkautta saa. Tähden 2000-luvun alussa aloittama musiikkiura päättyi riitoihin levy-yhtiön kanssa.