Isä ajeli parran – taaperon kauhistunut reaktio tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon huvittavia videoita, joissa nähdään miten vauvat reagoivat isiensä muuttuneeseen ulkonäköön, kun he ovat yllättäen ajelleet partansa tai viiksensä pois. Nyt videolla nähdään miten pikkuinen tyttö reagoi siihen kun hänen isänsä esitteli uuden parrattoman tyylinsä.

Perheenisä oli alkanut kasvattamaan partaa silloin kun tyttö on ollut yhdeksän kuukauden ikäinen. Tyttö ei siis muista lainkaan aikaa, jolloin isällä ei olisi ollut partakarvoja. Uuden työn aloitettuaan mies oli kuitenkin päättänyt hieman siistiä olemustaan ja ajaa parran pois.

Äiti oli aavistellut tytön reagoivan isän muuttuneisiin kasvoihin, minkä vuoksi hän päätti kuvata videolle tilanteen, jossa lapsi näkee isän ensimmäistä kertaa ilman partaa. Vanhemmat olivat oikeassa. Tytär oli kauhuissaan isän uudesta tyylistä ja juoksi isää pakoon sohvalle.