Tältä Britney Spears näyttää arkisin kotonaan: ”Tällainen olen tosielämässä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears nähdään usein sosiaalisessa mediassa tähden julkaisemissa kuvissa ja videoilla, joita varten nainen on pukeutuneena näyttäviin pikkumekkoihin ja tyttömäisiin asuihin. Nyt nainen halusi kuitenkin tarjota faneilleen todellisemman kuvan siitä miltä hän näyttää ollessaan vain kotona.

Britney Spears julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nainen poseeraa silmälaseissa kameralle. 38-vuotias artisti on pukeutunut tummansinisiin farkkuihin, sandaaleihin ja ruudulliseen flanellipaitaan. Naisen yllä nähdään siis melko tavanomainen asukokonaisuus, joka löytyy varmasti monien muidenkin ikätoverien vaatekaapista.

Tähti kertoo kuvatekstissään olevansa myös kuvia otettaessa usein epävarma mikäli hänestä tuntuu, että hän ei ole kunnolla valmistautunut. Nyt Britney Spears halusi kuitenkin esitellä faneilleen hänen arkipäivästään vain pienen hetken, jossa hän yritti korjata lamppua, mutta joutui toteamaan olevansa siihen hommaan liian lyhyt.

View this post on Instagram

Instagram versus Reality !!!! I wanted to show you what I really look like on a daily basis 🤓 !!!! I can get insecure when photos are taken of me that I’m not prepared for ….. so I have always put so much effort into my appearance … but you know sometimes it’s nice to not try so hard and pull down your walls every now and then !!!! It takes a lot of strength to do that !!! PS another fun fact about me …. instead of cheerleading I played ball 🏀 in school and I was the point guard … I called the shots 😜🎪 but dear God we sucked … we only won 3 games each season 😂🙊🤣 !!!!! Psss in these pics ….. I was trying to fix a light 💡 but realized I was too short 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️😂😂😂😂 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on