Julkkikset alastomana vaalivideolla – Naomi Campbell, Sarah Silverman, Mark Ruffalo ja Chris Rock

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joukko Hollywood-tähtiä on julkaissut videon, jossa hän esiintyvät kameralle vailla rihmankiertämää. Tähtikatraan tavoitteena on rohkean tempauksen avulla saada ihmisten huomio Yhdysvaltojen tulevia presidentinvaaleja ja niissä äänestämistä koskevaa tietoiskua varten.

RepsesentUs-järjestön videolla nähdään muun muassa Naomi Campbell, Sarah Silverman, Chris Rock, Amy Schumer, Chelsea Handler ja Mark Ruffalo. Kaikki heistä esiintyvät kameralle alasti. Poikkeuksena on Sacha Baron Cohen, joka nähdään Borat-hahmonaan täysissä pukeissa.

Videolla koomikot ja näyttelijät neuvovat ihmisiä lähettämään ennakkoäänensä postitse oikein. Koska menetelmät vaihtelevat eri osavaltioiden välillä, kehotetaan äänestäjiä pitämään huoli siitä että he käyttävät esimerkiksi oikean väristä kynää ja laittamaan äänestyslappunsa oikeaan kirjekuoreen.