Mariah Carey ei harrastanut kertaakaan seksiä kihlattunsa kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaisen miljardoöri James Packerin kanssa vuonna 2016 kihlautunut popdiiva Mariah Carey on paljastanut, että pari ei harrastanut koskaan seksiä. Mariah Carey julkaisi äsken elämäkertateoksen.

– Rehellisesti sanoen Jamesilla ja minulla ei ollut fyysistä suhdetta. Jos suhde olisi ollut merkittävä, olisi siitä ollut myös maininta kirjassa. Jos siitä ei kirjoiteta, ei sitä myöskään lasketa parisuhteeksi, Mariah Carey kertoo The Guardianille.

Nainen on jättänyt miljardöörin kokonaan kirjansa ulkopuolelle. Parille tuli riitaa laulajadiivan rahan tuhlaamisesta ja huomion hakemisesta. Mariah Carey napautti, että on tehnyt koko ikänsä töitä menestymisensä eteen ja aikoo siksi nauttia saavutuksistaan täysin rinnoin.