Mikä kaunotar! Kate Mossin Lila-tytär ensikertaa catwalkilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Kate Mossin tytär Lila Grace Moss tavoittelee äitinsä tavoin uraa mallimaailmassa. Nyt 18-vuotias tähti on tehnyt ensiesiintymisensä suuren muotinäytöksen catwalkilla.

https://www.instagram.com/p/CGAirpmgw8d/

Lila Grace Moss nähtiin avaamassa Miu Miun kevään 2021 mallistoa esittelevään muotinäytöksen, joka järjestettiin osana Pariisin muotiviikkoja tiistaina 6. lokakuuta. Hän palasi catwalkille vielä kaksi kertaa näytöksen aikana. Lila Grace kiitteli myöhemmin tapahtuman järjestäjiä ja avustajiaan siitä, että hän pääsi esiintymään unelmalliseksi kuvailemaansa muotinäytökseen.

Lila Grace Moss on 46-vuotiaan huippimalli Kate Mossin ja Dazed-lehden toisen perustajan, Jeffferson Hackin tytär. Hän kirjoitti sopimuksen äitinsä Kate Moss Angecy -mallitoimiston kanssa vain päiviä täytettyään 16 vuotta. Lica Gracesta on sittemmin tullut muun muassa Marc Jacobsin mainoskasvo.