Rebel Wilsonin valmentaja kommentoi 20 kilon pudotusta: ”Kyse on tasapainosta”

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on tehnyt tänä vuonna paljon töitä hyvinvointinsa eteen. Kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen myötä nainen on viimeisen kymmenen kuukauden aikana onnistunut pudottamaan yli 20 kiloa painostaan, mikä on niittänyt mainetta myös tähden henkilökohtaiselle kuntovalmentajalle.

Rebel Wilsonin laihdutusprojektissa mukana ollut valmentaja Jono Castano kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan, että nainen ei ole onnistunut saavuttamaan tavoitteitaan minkään yhden asian ansiosta. Laihduttamisessa on kyse tasapainon saavuttamisesta liikkumisen, levon ja ravinnon suhteen.

Jono Castanon mukaan tärkeintä on pitää itsensä liikkeellä ja aktiivisena. Kehoaan ei kannata stressata liian tiukalla dieetillä, koska se voi kostautua myöhemmin. Castano summasi, että laihtumisen eteen tulee syödä terveellisesti ja kuntoilla mielellään viisi kertaa viikossa aina 45 minuuttia kerrallaan.