Adele tapailee Chris Brownia? Mies vieraili keskiyöllä Adelen luona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Adele on viimeisen vuoden aikana muuttanut elämäntyylinsä radikaalisti terveellisempään suuntaan. Nainen on avioeronsa jälkeen aloittanut liikunnan ja dieetin, jonka avulla tähti onnistui pudottamaan jo huimat 45 kiloa painostaan. Tällä hetkellä tähti nauttii elämästään sinkkuna ja näyttää palanneen deittailun pariin.

Nyt huhut Adelen ja Chris Brownin ympärillä ovat alkaneet liikkumaan siihen suuntaan, että kaksikko olisi löytänyt toisensa romanttisessa mielessä. Daily Mail -sivuston mukaan 31-vuotias Brown oli vieraillut yöllä 32-vuotiaan Adelen luona hänen Lontoon asunnollaan.

Chris Brown oli saapunut naistähden luo torstaina puolen yön aikaan. Hän oli lähtenyt naisen luota kahdelta yöllä. Mies oli saapunut naisen asunnolle mustalla autolla, jonka lasit oli tummennettu. Miehen ympärillä oli myös nähty henkivartijoita. Kaksikon on aiemmin tiedetty olevan ystäviä, mutta öinen vierailu naisen luona on saanut monet epäilemään, että heidän välilleen on syntynyt jotain enemmän.

View this post on Instagram

JOKER

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on