Demi Lovato hehkuu kehopositiivisuutta: ”Sain rinnat jotka halusin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikoinaan syömishäiriötä sairastanut poptähti Demi Lovato on puhunut avoimesti sosiaalisessa mediassa kehonkuvaan liittyvistä ongelmista. Laulaja on paljastanut saaneensa viimein kaipaamansa rinnat uuden kehopositiivisen asenteensa ansiosta.

– Hauska fakta: Minulla ei ollut rintoja ennen kuin aloin syömään mitä halusin. Vihasin koko ikäni pieniä tissejäni ja kun viimein heitin hyvästit syömishäiriöille, sain rinnat jotka halusin! Minulla ei ole tässä kuvassa push up -rintaliivejä tai rintaimplantteja, vaan kaikki on luomua, Demi Lovato kirjoitti Instagramissa.

Demi Lovato totesi rintojensa todennäköisesti vielä muuttuvan, mutta kertoi olevansa sinut asian kanssa. Tähti on aikaisemminkin puhunut julkisuudessa avoimesti suhteestaan vartaloonsa ja aikoinaan kärsimistään syömishäiriöistä. People-lehden mukaan Lovato on kertonut uskovansa, että ulkonäköpaineet vaikuttivat häneltä lähes hengen vieneeseen yliannostukseen vuonna 2018.