Hulvaton Freddie Mercury -marionetti esiintyi kadulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjan Madridin asukkaat saivat taannoin yllättyä Freddie Mercuryn esiinnyttyä heille kadulla. Kyseessä oli tosin näyttävästi toteutettu marionettinukke.

Pienikokoista Freddie Mercuryä ohjasivat Periplo Marionetas -nukketeatterin Diana Romero ja Andres Maturana. Ohikulkijoiden hämmästykseksi marionetti liikkui kadulla ja näytti esittävän Queenin I Want to Break Free -hittiä hämmästyttävän aidonkaltaisin liikkein.

Diana Romero ja Andres Maturana ovat luoneet ja operoineet marionettejä jo vuodesta 2003 saakka. He ovat järjestäneet esityksiä ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja niin kaduilla kuin erilaisilla festivaaleillakin. Periplo Puppets on aikaisemmin luonut nukkeversion muun muassa The Beatles -yhtyeestä.