Zara Larsson pukeutui lateksiin – uusi rohkea tyyli musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen poptähti Zara Larsson nousi suureen kuuluisuuteen hiteillään Ain’t My Fault ja Never Forget You. Tällä hetkellä tähdellä onkin jo useita julkaisuja, joilla on jo satoja miljoonia kuunteluita Spotifyssa.

Zara Larsson julkaisi nyt WOW-nimisen kappaleen ja musiikkivideon. Kappaleella on vierailemassa Sabrina Carpenter, joten vaaleaa naiskauneutta nähdään kaksin verroin. Fanit ovat ihastuneet etenkin Zara Larssonin upeaan pitkään hiustyyliin ja etuhiuksiin.

View this post on Instagram

WOW

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Zara Larsson on tunnettu kaunottarena, joka ihastuttaa usein näyttävillä ja erilaisilla tyyleillään. Tällä kerralla 23-vuotias pukeutui päästä varpaisiin mustaan lateksiin. Naisella oli tiukka lateksinen toppi ja mustat lateksin´housut, joissa oli näyttävä nyöritysyksityiskohta.

View this post on Instagram

Would you do it twice?

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

View this post on Instagram

The way you want me makes me want you now

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on