Jennifer Aniston esitteli uutta koiranpentuaan – tällainen on Lord Chesterfield

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-tähti Jennifer Aniston tunnetaan suurena koirien ystävänä. Nyt tähti on jakanut Instagramissa ihastusta keränneen videon. Siinä hän esittelee perheensä uutta koiranpentua, Lord Chesterfieldiä.

– Hei! Haluaisin esitellä teille koiraperheemme uusimman jäsenen… Tämä on (erittän väsynyt) Lord Chesterfield. Se varasti sydämeni heti paikalla, Jennifer Aniston kirjoitti suloisesti nukkuvaa koiranpentua esittelevän videon kuvatekstissä.

Jennifer Aniston kiitteli Kaliforniassa toimivaa Wagmor Pet Hotel & Rescue Spa -eläinsuojaa, josta hän oli saanut Lord Cehsterfieldin. 51-vuotiaalla tähdellä on ennestäänkin kaksi koiraa. Perheen tuorein jäsen liittyy snautserisekoitus Clyden ja amerikanpitbullterrieri Sophien seuraan.