Käärme ja lisko ottivat toisistaan mittaa – taistelu eloonjäämisestä tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan luonnossa ihmiset pääsevät todistamaan uskomattomia hetkiä villieläinten kanssa. Tällä kerralla erään miehen kameraan tallentui Santa Cruzin metsikössä erikoinen tilanne, jossa lisko ja käärme taistelivat hengestään.

Ohikulkija oli päättänyt alkaa kuvaamaan erikoista tilannetta kun se huomasi käärmeen olevan pulassa. Melko kookas lisko oli saanut käärmeen hampaisiinsa ja tarrannut käärmettä juuri niin läheltä sen päätä, että käärme ei pystynyt puolustautumaan tai puremaan takaisin.

Käärme ja lisko olivat pitkään täysin jähmettyneinä kun niitä kuvattiin. Lopulta käärme onnistui kääntämään päätään sen verran, että se pystyi puremaan liskoa takaisin. Sen seurauksena kaksikon välillä alkoikin hurja taistelu henkiinjäämisestä. Lopulta lisko irrotti käärmeestä otteensa, jolloin käärme luikerteli hurjaa vauhtia pakoon.