Merileijona nautiskeli vedessä – rentoutui kuin olisi kylpylälomalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alaskassa Valdezin alueella nainen kohtasi hauskan näyn kun hän käveli aallonmurtajalla. Merileijonat olivat tuttu näky etenkin kalakasvattamon luona, jossa tälläkin kerralla nainen näki erään hyvin tyytyväisen näköisen yksilön.

YouTube-videolla nähdään miten merileijona on tullut oleskelemaan kohtaan, josta vesi virtaa toiselle puolelle. Merileijona näyttää todella nauttivan virtauksesta ja poreista aivan kuin se olisi kylpylälomalla ja rentoutuisi parasta aikaa ihanassa poreammeessa.

Merileijona katsoo ylöspäin ja pitää silmiään välillä kiinni. Välillä näyttäisi aivan siltä kuin se hymyilisi. Videon kuvanneen naisen mukaan merileijona oli tullut lähistölle odottelemaan lohia, jotka tulisivat pian takaisin juuri näille seuduille kutemaan.