Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuva sai hyvän startin elokuvateattereissa

Elokuvat Viihdeuutiset · Stara.fi

Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuva sai 28 517 katsojaa avausviikonloppunaan. Ennakoineen elokuva on saanut yhteensä jo 32 568 katsojaa. Elokuva tuli ensi-iltaan perjantaina 9. lokakuuta. Tulos on erinomainen avaustulos nykytilanteessa, koska elokuvateattereissa on käytössä mittavat turvajärjestelyt ja niiden edellyttämät turvavälit, minkä perusteella saleihin otetaan normaalia vähemmän yleisöä.

Risto Räppääjän tähdet Staran haastattelussa– Elokuvateattereissa on turvallista käydä ja olemme todella iloisia, että ihmiset ovat löytäneet tiensä elokuviin. Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuva on koko perheen hyvän mielen elokuva, joka sopii vähän vanhemmillekin lapsille, tuottaja Markus Selin kommentoi.

Elokuvan musiikin on säveltänyt Iiro Rantala ja laulujen sanat ovat tuttuun tapaan Sinikka ja Tiina Nopolan käsialaa. Lavastuksen on puolestaan suunnitellut amerikkalainen Heather Loeffler, joka on ollut ehdokkaana Oscar-palkintoon lavastuksestaan American Hustle -elokuvaan. Vanhempia ja isovanhempia kiinnostavat varmasti elokuvan vierailijat Jari Litmanen ja Arvi Lind. Alta voit katsoa elokuvan kohtauksen, jossa Rauha Räppääjä saa päähänsä, että Risto Räppääjä on uudelleensyntynyt Vincent van Gogh.

Solar Filmsin tuottama elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen, Tammen kustantamaan kirjaan. Elokuvan päärooleissa jatkavat Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvasta tutut Silmu Ståhlberg Risto Räppääjänä ja Lumi Kallio Nelli Nuudelipäänä. Muissa keskeisissä rooleissa jatkavat Ylermi Rajamaa, joka näyttelee Lennart Lindbergin roolin ja Jenni Kokander, joka hurmaa edelleen Pakastaja-Elvinä. Rauha Räppääjänä elokuvassa nähdään Minka Kuustonen. Muissa elokuvan merkittävissä rooleissa näyttelevät Kristiina Halttu, Mika Nuojua, Eero Ritala, Pirjo Lonka ja Carl-Kristian Rundman.