Kendall ja Kylie rajussa tappelussa – Kylie piti korkokenkää Kendallin kaulalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjassa nähtiin aiemmin fyysinen kissatappelu kun siskokset Kim Kardashian ja Kourtney Kardashian ottivat yhteen. Tällöin naiset tönivät, potkivat ja raapivat toisiaan. Nyt sarjassa on nähty toinen iso riita, jossa huono ilta kärjistyi Kendallin ja Kylien väliseksi tappeluksi.

Riidan siemenet kylvettiin siskosten kesken heidän Palm Springsin loma-asunnollaan, jossa Kylie vei Kendallille tarkoitetun asun. Koska Kendallilla ei ollut tarpeeksi juhlavia vaatteita, hän ei halunnut osallistua juhlintaan, vaan pysytteli autossa muun perheen katsoessa drag-esitystä ravintolassa. Myöhemmin tilanne kärjistyi kun Kylie palasi autoonsa, jossa Kendall istui.

Kendall pyysi kyytiä kotiin, mutta Kylie ei suostunut viemään siskoaan, koska se tarkoittaisi kiertoreittiä hänelle. Tämän jälkeen tilanne muuttui fyysiseksi, kun Kendallin mukaan Kylie huitaisi häntä, minkä jälkeen Kendall löi siskoaan takaisin. Tämän jälkeen Kylie oli ottanut korkokengän jalastaan ja painanut sitä vasten Kendallin kaulaa. Videolla nähdään, että Kendall on tapahtuneesta hyvin poissa tolaltaan.