Mies löysi kuulosuojaimistaan valtavan hämähäkin: ”Tunsin jonkin kutittavan korviani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni hämähäkkikammoinen saattaa pelätä löytävänsä kahdeksanjalkaisia yllätysvieraita paikoista jonne ne eivät kuulu, eikä Australiasta kantautuva uutinen todennäköisesti ainakaan lievitä kyseistä pelkoa. Perthissä LVI-asentajana työskentelevä Olly Hurst kertoo tunteneensa outoa kutinaa korvissaan käyttäessään työssään kuulosuojaimia. Toisen korvan suojaimen sisältä paljastui suurikokoinen jahtihämähäkki.

– Tunsin jonkin kutittavan korviani. Hmm, inhottavaa. Se ei halua tulla ulos, se on onnellinen kuulosuojaimessani, Hurst toteaa yllättävän tyynesti löydöstään esittelevällä Instagram-videolla.

Australialaiset jahtihämähäkit voivat kasvaa valtavan kokoisiksi. Ne pyrkivät yleensä vain pakenemaan ihmisiä ja purevat vain hätätilanteissa tuntiessaan olonsa erittäin uhatuksi. Vaikka jahtihämähäkkien purema ei ole ihmiselle vaarallinen, voi se olla erittäin kivulias kokemus.