Pariskunta yritti vilppiä itsepalvelukassalla Vantaalla – vaihtoi viivakoodit huonekaluliikkeen ostoksiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vantaan Porttisuontiellä sijaitsevassa huonekaluliikkeessä asioinut pariskunta on on syyllistynyt petosrikokseen. He olivat yrittäneet maksaa ostoksensa itsepalvelukassalla huomattavasti aitoa hintaa edullisemmalla summalla. Kassahenkilökunta huomasi vilpin.

Henkilökunta kiinnitti huomiota asiaan, koska kärryllinen tuotteita maksoi kassajärjestelmän mukaan alle kuusi euroa. Tuotteiden todellinen hinta olisi ollut yli 200 euroa. Kaikkiin tuotteisiin oli ilmestynyt viivakoodi halvemmasta tuotteesta.

Pariskunta väitti paikalle saapuneelle poliisipartiolle, että he eivät itse ole vaihtaneet viivakoodeja vaan sen olisi tehnyt joku heidän tuttavansa piloillaan. Molempia epäillään petosrikoksesta. Tuotteet saatiin takaisin myyntikuntoisina.