Pieni koira pelastui kuin ihmeen kaupalla – painoi vain 230 grammaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pelastettua koiranpentua oli toisinaan luultu rotaksi, koska se oli ollut niin pikkuinen. Koira oli pelastuessaan painanut vain noin 230 grammaa ja se oli ollut hyvin huonokuntoinen. Valloittava koiranpentu sai pelastajilta nimekseen Chewbacca kun se tuotiin eläinsuojaan.

Chewbacca oli tuotu hoitoon omistajilta, jotka olivat laiminlyöneet koiransa hoitamisen. Pienikokoinen koira oli ollut niin huonossa kunnossa, että eläinlääkärit arvioivat sillä olevan vain noin puoli vuotta elinaikaa jäljellä. Koira käveli huonosti ja sai välillä kohtauksia, johtuen koiran kaarevan selän aiheuttamista ongelmista. Koira vietiin selkärankaleikkaukseen, josta toivuttuaan Chewbaccan vointi alkoi kohentua silmissä.

Chewbaccaa hoitanut Laura oli ajatellut pitävänsä koirasta huolta niin kauan, että se voi hyvin. Tämän jälkeen naisen oli määrä antaa koira adoptioon. Laura kuitenkin rakastui koiraan hoitojakson aikana ja päätti pitää koiran, joka valloitti ajan kanssa myös naisen vanhemman lemmikin puolelleen.