Mikä kurvitar! Bebe Rexha kertoi rohkealla kuvalla äänestäneensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Bebe Rexha on musiikkinsa lisäksi tunnettu hänen näyttävästä ulkonäöstään. Kaunotar villitsi fanejaan aiemmin värjäämällä hiuksensa räväkän punaisiksi itse kotioloissaan. Muodonmuutokseen paljastui myöhemmin syyksi uuden musiikin julkaiseminen.

View this post on Instagram

I voted. I hope you do too. whenweallvote.org

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Nyt Bebe on julkaissut sosiaalisessa mediassa rohkean kuvan, jossa hän on riisunut takkinsa ja paljastanut paidattoman ja rintaliivittömän ylävartalonsa. Pointtina on kuitenkin hänen toisen rintansa päälle liimattu tarra, jossa hän toteaa käyneensä jo äänestämässä. Ja mitä ilmeisimmin hän tarkoittaa nimenomaan Yhdysvaltojen presidentinvaaleja.

Bebe Rexha teki yhteistyötä nousevan artistin, Doja Catin, kanssa Baby I’m Jealous ft Doja Cat -kappaleella. Bebe Rexha ja Doja Cat näyttävät häikäisevän upeilta kaunottarilta julkaisemassaan promokuvassa. Kuvassa naisilla on hyvin seksikkäät ja paljastavat asut yllään ja he ovat kuin upean viidakon vietteleviä seireenejä.