Charly Jordan kuherteli rannalla – narubiksut paljastivat takapuolen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Silmänruokaa riittää näin syksylläkin.

View this post on Instagram

Woah there cowboy 😉🖤

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Nyt Charly on poseerannut näyttävästi rannalla, jossa hän kuherteli intiimisti komistuksen kanssa narubiksuissa. Kuvakoosteessa hänen pakaransa varastavat huomion, sillä asuvalinta ei peittänyt niitä käytännössä lainkaan.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.