Räppäri Lil Xan uhkaili miestä aseella – taustalla tähden Tupacin vastaiset kommentit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Lil Xan on päätynyt poliisitutkinnan kohteeksi huoltoasemalla tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Tähti kuvattiin uhkailemassa toista miestä käsiaseella.

Anthony Sanchez kertoo tavanneensa Lil Xanin 7-Eleven -huoltoasemalla Los Angelesissa 7. kesäkuuta 2019. Miehen mukaan he ajautuivat sanaharkkaan Xanin aikaisemmista kommenteista, joissa hän oli haukkunut hiphop-legenda Tupac Shakurin musiikkia tylsäksi. Tilanteen pääteeksi räppäri alkoi uhkailemaan Sanchezia käsiaseella.

Välikohtaus tallentui videoksi, jonka TMZ-sivusto on sittemmin julkaissut verkossa. Lil Xania vastaan oikeustoimet nostaneen Sanchezin mukaan hän pelkäsi henkensä edestä. Räppäri puolestaan kertoi Instagramissa tapahtuma-aikoihin uhkailleensa miestä suojellakseen itseään mahdolliselta hyökkäykseltä.