Salaliittoteoria Britney Spearsin ympärillä paisuu – nyt video analysoitiin joka sekunnilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Britney Spears ei voi hyvin. Sen näkee naisen sosiaalisen median videoilta ja siitä, että hän käy parhaillaan läpi valtavaa oikeustaistelua oikeuksistaan ja omaisuudestaan. Hän haluaa vaihtaa edunvalvojaansa, joka on aiemmin ollut naisen isä.

Fanit ovat äärimmäisen huolestuneita Britney Spearsin mielenterveydestä, koska naisen julkaisema sosiaalisen median sisältö on häiritsevän sekavaa. Äsken nainen julkaisi videon, jolla näyttää kehuvan kesän olleen todella hauska, mutta hänen kehonkielensä sotii täysin videon sanomaa vastaan. Nainen keinuu edestakaisin kuin ahdistuskohtauksen kourissa ja näyttää homssuiselta sekä väsyneeltä.

Hän ei ole harjannut hiuksiaan tai huolitellut meikkiään. Fanit ovat vakuuttuneita siitä, että Britney Spears on vankina omassa kodissaan. He ovat perustaneet #freebritney-liikkeen. Video näyttää väkisin tehdyltä, hänen äänensä värisee ja silmät ovat itkettyneet. Salaliittoteoreetikot ovat katsoneet videon lukuisia kertoja ja ovat kerta kerralla vakuuttuneempia, että Britney Spears tarvitsee nopeasti apua.

View this post on Instagram

🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on