Bella Hadid kiisti suhdehuhut – ei seurustelekaan Jack Nicholsonin lapsenlapsen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Bella Hadidilla paljastettiin aiemmin olevan uusi rakas. Nainen oli tuoreiden tietojen mukaan viettänyt paljon aikaansa yhdessä Hollywood-tähti Jack Nicholsonin lapsenlapsen, 21-vuotiaan Duken kanssa. Huhut seurustelusta lähtivät nopeasti liikkeelle, mutta nyt nainen on kieltänyt uutisen.

Bella Hadid ja Duke Nicholson on nähty toistensa seurassa useaan otteeseen elokuusta saakka. Pariskunnan huhuttiin tapailevan toisiaan, mutta nyt 24-vuotias Bella Hadid on Daily Mail -sivuston mukaan katkaissut tältä huhulta siivet. Han jakoi myöhemmin myös sosiaalisessa mediassa oman tarkistuslistansa, johon on lueteltuna kriteerejä tulevasta kumppanista, rakkaudesta ja tulevaisuudenhaaveista.

Tarkistuslistassaan Bella Hadid kertoi, että hänen tavoitteensa ovat monilta osin vuosien mittaan muuttuneet. Aiemmin hän arvosti kumppanissa hyvää ulkonäköä, mutta nyt hän toivoisi löytävänsä rinnalleen henkilön, jonka kanssa tuntisi aitoa yhteyttä. Bella Hadid kertoi myös, että hän ei haaveile enää menevänsä naimisiin ennen kuin hän täyttää 30 vuotta. Sen sijaan hän haluaa mennä naimisiin sitten kun hän on valmis.