Billie Eilish pyytää seuraajiltaan: ”Voisimmeko jo normalisoida tavalliset kehot”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on noussut maailmanlaajuiseen suursuosioon, jonka myötä miljoonat ihmiset seuraavat nuoren naisen jokaista liikettä. Nyt Billie Eilish kuvattiin paparazzien toimesta yllättävän paljastava asu yllään kun hän oli ulkona kaupungilla hoitamassa arkisia asioitaan.

Paparazzien ottamissa kuvissa naisella nähdään vaalea narutoppi ja shortsit. Sosiaalisessa mediassa nuoria kohahduttikin 18-vuotiaan näyttävä rintavako, koska Billie Eilish nähdään usein hyvin peittävissä asuissa. Samanlainen kohu syntyi aiemmin naisen bikinikuvista, minkä vuoksi tähti onkin hyvin kyllästynyt puheenaiheeseen, jossa ruoditaan sitä mitä hänellä on yllään.

Billie Eilish julkaisi kuvien leviämisen jälkeen Instagram-tarinassaan videon, jossa hän pyysi seuraajiaan normalisoimaan tavalliset kehot. Eräät kommentoijat olivat puhuneet rumasti hänen vartalonsa koosta ja muodosta, mikä sai Eilishin turhautumaan. ”Haluatteko te todella mennä ajassa taaksepäin?”, tähti kysyy julkaisemassaan tuoreessa kuvassa viitaten aiempaan bikinikohuun.

View this post on Instagram

do you really wanna go back in time?

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on