Cardi B paljasti nakukuvastaan – sängyssä Offsetin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B vietti juuri 28-vuotissyntymäpäiviään hyvin näyttävästi järjestämällä suuret juhlat, joissa nähtiin muun muassa käärmeitä ja käärmeenlumoojia sekä kameleita. Juhlissa nähtiin myös tähden aviomies Offset, josta nainen haki viime kuussa avioeroa.

Syntymäpäiväjuhlissa Offset päätyi suutelemaan Cardi B:tä. Mies tuntuu haluavan vaimonsa takaisin, minkä vuoksi hän osti naiselle myös näyttävän ilmoitustaulumainoksen lahjaksi. Cardi B julkaisi itsestään juhlien jälkeen vahingossa sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa hän makaa sängyssä ja paljastaa rintansa. Nyt tähti on kertonut enemmän kuvan taustoista.

Cardi B julkaisi vanhingossa hänen Instagram-tarinassaan kuvan, jossa tähden paljaat rinnat näkyivät kokonaan. Nainen poisti kuvan nopeasti, mutta moni ehti sen kuitenkin jo näkemään. Tähti on nyt myöhemmin kertonut Daily Mail -lehden mukaan, että hän makoili kuvanottohetkellä Offsetin kanssa sängyssä.