Kourtney Kardashian villitsi kuvillaan – esitteli biksuvartaloaan uima-altaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kourtney Kardashian on kuuluisista sisaruksistaan vanhin. 41-vuotiaan tähden someaktiivisuus ei ole aivan samaa luokkaa kuin hänen pikkusiskoillaan, mutta hän julkaisee silti Instagramissa aika-ajoin rohkeaakin materiaalia.

Nyt Kourtney Kardashian on tarjoillut silmänruokaa yli sadalle miljoonalle seuraajalleen. Tähti julkaisi kuvasarjan, jossa hän esittelee bikinivartaloaan uima-altaassa. Yöunnin aikana otetut otokset ovat muutamissa tunneissa keränneet lähes miljoona tykkäystä.

Kourtney Kardashianin paljastettiin taannoin myös kokeilleen sisarustensa tavoin siipiä yrittäjänä. Tähti on lanseerannut oman Poosh-hyvinvointisivuston. Hän on sittemmin alkanut suunnittelemaan myös omia lisäravinteita, joita hän tietenkin kaupustelee Poosh-sivustollaan.

 

View this post on Instagram

night swimmer

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on