Madelaine Petsch kuvasi syömisensä videolle – näin vegaani syö päivän ajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Madelaine Petsch tunnetaan parhaiten Riverdale-jännityssarjasta, jossa nainen esittää Cheryl Blossomin roolia. Nyt 26-vuotias nainen päätti kuvata fanien pyynnöstä ruokapäiväkirjansa videolle.

Madelaine Petsch kuvasi vuorokauden ajan videolle kaiken mitä hän söi. Nainen on ollut koko elämänsä ajan vegaani, joten jokaisessa ateriassa on pelkkiä kasviperäisiä tuotteita. Nainen aloittaa aamunsa isolla lasillisella vettä, jonka jälkeen hän keittää itselleen kahvia. Aamiaiseksi tähti syö puuron banaanin ja jäisten mustikoiden kera.

Lounaaksi tähti söi salaatin ja myöhemmin välipalaksi treenin jälkeen mustikkasmoothien. Madeleine Petsch ei laske kaloreita vaan yrittää päivän aikana kuunnella kehoaan ja syödä riittävästi. Illalliseksi nainen valmistaa linsseistä tehdystä proteiinipastasta itselleen aterian juuston, kasvisten ja tomaattikastikkeen kera. Ennen nukkumaanmenoa tähti napostelee vielä cantaloupe-melonia.