Näyttelijä Leslie Jordan kuunteli Cardi B:n räävittömän hitin – 65-vuotiaalta hervoton reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijälegenda Leslie Jordan on tuttu monista hauskoista roolisuorituksistaan. Moni muistaa Jordanin esimerkiksi suositusta Will & Grace -televisiosarjasta. Mies ilahduttaa fanejaan säännöllisesti myös sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan videoilla ja kuvilla.

Nyt 65-vuotias Leslie Jordan kuvasi itsestään huvittavan videon, jossa hän kuuntelee ensimmäistä kertaa Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin WAP-nimisen kappaleen. Mies jammailee aluksi täysin tyytyväisenä, mutta jo ensimmäisten riimittelyiden jälkeen tähden korvia alkaa punottaa niin paljon, että hän sulkee soittimen.

Hollywood-tähti Leslie Jordan epäilee menettäneensä kappaleen kuuntelemisesta järkyttyessään muutaman vuoden omasta elämästään, koska hän oli saada sydänkohtauksen. ”Cardi B, et saa kyllä tulla suutelemaan minua sillä sinun likaisella suullasi”, mies kirjoittaa hauskasti videonsa kuvatekstissä.