Sharon Stone ei käy enää treffeillä – pitää ihmisiä epärehellisinä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sharon Stone muistetaan parhaiten hänen roolistaan Basic Instinct – Vaiston varassa -elokuvasta, jonka ympärille nousi suuri kohu hyvin eroottisten kohtausten vuoksi. Tällä hetkellä nainen viettää aikaansa yksin kotonaan harjoittaessaan sosiaalista eristäytymistä koronaviruksen vuoksi.

Sharon Stone kertoi nyt Kelly Clarksonin haastattelussa, että hän ei enää jaksa käydä treffeillä. Hän pitää ihmisiä epärehellisinä ja vilpillisinä, minkä vuoksi hänellä ei ole halua tuhlata uusiin tuttavuuksiin energiaansa. 61-vuotias tähti nauttii yksin olemisesta eikä halua antaa aikaansa ihmisille, jotka eivät ole sen arvoisia.

Sharon Stone on tullut siihen lopputulokseen, että miehet eivät ole tunnetasolla parisuhteessa lainkaan samalla tasolla hänen kanssaan. Tähdellä on itsellä kolme poikaa, 20-vuotias Roan, 15-vuotias Laird ja 14-vuotias Quinn, joihin hän yrittää kasvatuksellaan vaikuttaa.

– Kun poikani keskustelevat jostain typerästä, he huomaavat sen pian itsekin ja toteavat, että äidin aikana näistä asioista ei kannata puhua. Minä rohkaisen heitä kuitenkin miettimään, että minkä vuoksi he haluavat ylipäänsä jatkaa tyhmiä jutusteluitaan, Sharon kertoi.

Sharon Stone yritti keväällä etsiä itselleen treffiseuraa viime vuoden lopulla Bumble-deittisovelluksesta, mutta hänet heitettiin ulos koska hänen profiiliaan luultiin väärennetyksi. Ehkäpä tämä onkin nyt yksi syy siihen, että elokuvatähti viettääkin eristäytymisaikaansa nyt yksin koiransa kanssa.