John Travolta muisti edesmennyttä vaimoa syntymäpäivänä – julkaisi koskettavan kuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kelly Preston on menehtyi 12. heinäkuuta rintasyöpään. Rakastettu vaimo ja perheenäiti kuoli taisteltuaan kahden vuoden ajan sairautta vastaan. Nyt leskeksi jäänyt näyttelijäpuoliso John Travolta muisti Kellyä hänen syntymäpäivänään.

John Travolta julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään hänen vanhempansa heidän hääpäivänään ja John Travolta sekä Kelly Preston heidän omissa häissään. Travolta halusi toivottaa kuvan myötä edesmenneelle vaimolleen hyvää syntymäpäivää. Kelly olisi tänään täyttänyt 58 vuotta.

Kelly Preston oli medialta salassa sairastanut syöpää ja läpikäynyt erilaisia hoitomuotoja lähimpien ystäviensä ja oman perheensä tuella. Lopulta sairaus oli kuitenkin vienyt voiton noin kahden vuoden sairastamisen jälkeen. Nainen ehti olemaan 29 vuotta naimisissa John Travoltan kanssa. Avioparilla on myös kolme lasta, 20-vuotias Ella, 9-vuotias Benjamin ja 16-vuotiaana menehtynyt poika Jett.

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on