Sarjamurhaajasarja Dexter tekee paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dexter-sarjassa seurattiin poliisin rikospaikkatutkijana työskentelevää sarjamurhaajaa, joka valitsi uhreikseen muita väkivaltaisia rikollisia. Suosittu sarja sai päätöksensä vuonna 2013 kahdeksan tuotantokauden jälkeen.

Nyt Dexter on kuitenkin palaamassa ruutuihin. Yhdysvaltalainen Showtime-kanava on ilmoittanut Dexterin jatkuvan 10 jakson pituisen minisarjan muodossa vielä vuoden 2021 aikana. Paluun tekevät nimikkohahmo Dexter Morgania näyttelevä Michael C. Hall ja sarjan showrunner Clyde Phillips.

Michael C. Hall on jo aikaisemmin vihjannut Dexterin saattavan vielä joku päivä palata televisioon. Suomessa Nelosen ja Jimin esittämä alkuperäinen sarja nautti aikoinaan suuresta suosiosta, joskin tuotantokausien saama vastaanotto heikkeni viimeisiä kausia myöten. Sarjan finaalijakso keräsi Yhdysvalloissa 2,8 miljoonaa katsojaa televisioiden äärelle, rikkoen Showtime-kanavan katsojaennätyksen.