Britney Spears rohkeassa alusvaatekuvassa: ”Kesä oli hauska”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears nähdään usein sosiaalisessa mediassa tähden julkaisemissa kuvissa ja videoilla, joita varten nainen on pukeutuneena näyttäviin pikkumekkoihin ja tyttömäisiin asuihin. Nyt nainen päätti poseerata faneilleen seksikkäissä alusvaatteissa.

Britney Spears julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nainen poseeraa räikeän oransseissa pitsirintaliiveissä kameralle. Tähdellä on jalassaan mustat pikkuhousut, joiden päälle 38-vuotias Spears on vetänyt vielä näyttävät raidalliset sukkahousut.

Britney Spears julkaisi aiemmin myös videon, jossa hän kertoi kesän olleen todella hauska. Videolla naisen puhe on värisevä ja näyttää siltä, että hän lukee tekstin paperista. Tämä on saanut jo valmiiksi huolestuneet fanit vieläkin huolestuneemmiksi. Fanit ovat vakuuttuineita siitä, että Britney Spearsia pidetään vankina hänen omassa kodissaan.

View this post on Instagram

🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on