Kotiin palanneen miehen järkytys – katosta putoili suuria käärmeitä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Käärmeet ovat yleinen näky Australiassa, mutta harva osaisi silti pelätä saavansa sellaisia niskaansa omassa kodissa. Eräälle Brisbanessa asuvalle miehelle oli käydä juurikin näin.

David Tait oli juuri saapunut kotiinsa, kun häntä odotti todellinen järkytys. Katosta putosi lattialle kaksi isokokoista käärmettä. Mattopytonit luikertelivat nopeasti makuu- ja olohuoneisiin, eikä kodin asukkaalla ollut muuta mahdollisuutta kuin hälyttää käärmeensieppaaja apuun.

Paikalle apuun saapuneen käärmeasiantuntija Steven Brownin mukaan 2,8 ja 2,5 -metriset käärmeet olivat hänen näkemistään isokokoisimpia ja lihavimpia. Katosta pudonneiden uroskäärmeiden uskotaan tapelleen naaraspuolisesta käärmeestä. Tapelleet käärmeet on sittemmin poistettu Taitin kotoa, mutta kolmatta ei ole toistaiseksi onnistuttu The Guardian -lehden mukaan paikantamaan.

 

Received a call to Laceys Creek after customer found 2 very large Coastal Carpet Pythons (Morelia spilota mcdowelli) in…

Publiée par Brisbane North Snake Catchers and Relocation 24hrs 7days 0449922341 sur Dimanche 30 août 2020