Lily Collins esitteli ranskalaisen meikin salat – näin Emily in Paris -tyyli loihditaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Phil Collinsin tytär Lily Collins on tehnyt menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa jo vuosien ajan. Naisen yksi merkittävimmistä rooleista valkokankaalla on ollut Kerro, kerro kuvastin -fantasiaelokuvassa, minkä lisäksi tähti on loistanut Emily in Paris -draamasarjassa.

Lily Collins on tummapiirteinen kaunotar, jonka kauneus häikäisee katsojat kerta toisensa jälkeen. Nyt 31-vuotias näyttelijä jakoi omat kauneussalaisuutensa Voguen julkaisemalla YouTube-videolla. Tähti esittelee videolla miten hän hoitaa ihoaan ja opastaa myös ranskalaisen meikkityylin salat.

Aluksi Lily Collins puhdistaa kasvonsa ja kosteuttaa ihon seerumilla. Nainen hieroo kasvojaan ja kuorii huulet, minkä jälkeen hän levittää meikin alle aurinkovoidetta. Ranskalaisen meikin kulmakiviä ovat vahvat kulmakarvat, kuulas iho, kissamainen silmänrajaus ja huulipuna.