Mies jäi kiinni karmivasta teosta – piilotti partateriä pizzataikinan sisään

Ohhoh! · Tim Isokivi

Entinen pizzatuotteita valmistavan yhtiön työntekijä on pidätetty hengenvaarallisen tekonsa ansiosta. Yhdysvaltojen Mainessa asuva Nicholas Mitchell oli tunkenut pizzataikinaan partateriä.

Teko paljastui Sacon Hannaford Supermarketissa asioineen henkilön löydettyä ostamastaan valmiista pizzataikinasta partateriksi paljastuneita teräviä esineitä. Kaupan valvontakamera paljasti Nicholas Mitchellin peukaloineen kaupassa esillä olleita pizzataikinapaketteja ja piilottaneen teriä niihin. Mies pidätettiin poliisin paikannettua hänet.

Mitchell on ollut aikaisemmin töissä hänen peukaloimaansa pizzataikinaa valmistavassa It’ll Be Pizza -yhtiössä. Mitchellin motiivi teolle ei ole tiedossa, eikä It’ll Be Pizza ole toistaiseksi paljastanut miksi mies ei ole enää ollut töissä yhtiön riveissä. NBC News -uutissivuston mukaan pizzataikinaerät on sittemmin vedetty pois myynnistä.

 

***********************Update Cancel ********** Nicholas Mitchell has been taken into custody in the City of Dover, NH…

Publiée par Saco Police Department sur Dimanche 11 octobre 2020