Rita Oran mekko olikin läpikuultava – poseerasi studiossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rita Ora viettää selkeästi kiireistä elämää. Kosovolaistaustainen brittilaulaja on paljastanut sosiaalisessa mediassa ehtineensä olla samana päivänä niin kameran edessä valokuvattavana kuin nauhoittamassakin.

View this post on Instagram

💥Studio to quick shoot back to studio 💥 #sameroom #mindblownlol

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Rita Oran Instagramissa jakamassa kuvasarjassa hänet nähdään viettämässä aikaa sekä levytysstudiossa että poseeraamassa näyttävässä valokuvassa. Tähden päällä oli kummassakin harmaa ruudullinen takki ja rohkea, läpikuultava Guccin mekko. Kuvatekstissä hän paljasti ravanneensa levytysstudion, valokuvausten ja studion välillä.

29-vuotias laulaja valmistelee parhaillaan kolmatta albumiaan, jonka on määrä ilmestyä lähitulevaisuudessa. Myös Oran rakkauselämän on paljastettu olevan aktiivinen. Hän seurustelee nykyään kreikkalais-ranskalaisen ohjaaja Romain Gavrasin kanssa, jonka käden jälkeä on nähty muun muassa Justicen ja M.I.A.:n musiikkivideoissa.