100 vuotta täyttävä valmistui koulusta – juuri ennen syntymäpäiväänsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa toisen asteen oppilaitosta vastaavasta high schoolista valmistaudutaan tyypillisesti 18-vuotiaana. Eräs Pennsylvanian osavaltiossa asuva mies sai kuitenkin valmistumisdiplominsa paria viikkoa ennen 100. syntymäpäiväänsä.

Albert Montella ei jättänyt koulua kesken laiskuuden vuoksi. Sen hän jätti high schoolin taakseen vuonna 1938 elättääkseen perhettään ja päätyi värväytymään laivastoon palvellakseen toisessa maailmansodassa. Paikallinen koulupiiri päätti lopulta kunnioittaa miestä hänen maalleen, yhteisölleen ja perheelleen tekemistä palveluksista myöntämällä hänelle high schoolin diplomin.

– Isoisäni teki monia uhrauksia. Hän jätti koulun kesken elättääkseen perhettämme. Nyt hän on lähes 100-vuotias, joten olemme erittäin innoissamme, Albert Montellan lapsenlapsi Michelle Archie kertoi.

– Montellan tarinan opetus on se, ettei koskaan pidä antaa periksi. Vastaan tulee aina mahdollisuuksia saavuttaa määränpäänsä, tapahtuipa elämässä mitä tahansa, Penncrest High Schoolin rehtori Ralph Harrison kuvaili ABC 6 -uutissivuston mukaan.

 

Congratulations goes out to Albert Montella, grandfather of Chief Rob Montella and Engineer Dave Montella, and great…

Publiée par Brookhaven Fire Co. Station 52 Delco, Pa sur Mercredi 7 octobre 2020