Frendit-fanien pakkohankinta: Joulukalenteri Central Perk -teemalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpiin sitcom-sarjoihin lukeutuva Frendit ehti ihastuttaa vuosikausia televisiokatsojia ympäri maailmaa. Iloisen kuusikon elämä on jäänyt monen mieleen, ja yksi tutuimmista pakoista lienee kaveriporukan suosima Central Perk -niminen kahvila.

Nyt samainen kahvila on toiminut innoittajana uudelle joulukalenterille. Lahjatavaraliike Firebox on ottanut myyntiin Central Perk -nimisen joulukalenterin, joka on päivitetty vuoteen 2020. Kalenterissa on kahvila-aiheisia pikkutavaroita ja tietokilpailutarvikkeita.

Moni kauhistelee, että joulukalenterit ovat saapuneet kauppojen hyllyille jo lokakuussa. Samalla ovat ilmestyneet konvehtirasiat ja joulukoristeet. Tutkimusten mukaan joulukoristelun aikainen aloittaminen ja joululaulujen kuunteleminen lisää onnellisuutta.