Hiphop-legenda Scarface tarvitsee uuden munuaisen koronan seurauksena – vetoaa elinluovuttajiin internetissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Legendaariseen texasilaiseen hiphop-kokoonpano Geto Boysiin kuuluva räppäri Scarface on kipeästi uuden munuaisen tarpeessa. Tähti on kärsinyt munuaisen vajaatoiminnasta koronatartunnan seurauksena.

Scarface sairastui covid-19 -tautiin maaliskuussa. Tähden munuaiset eivät koskaan toipuneet taudin hänen elimistölleen aiheuttaneista vahingoista, ja häntä on jouduttu hoitamaan dialyysin avulla. Nyt räppäri on yrittänyt vedota mahdollisiin elinluovuttajiin Twitterissä, kertoen hänen verityyppinsä olevan B+.

Scarface, oikealta nimeltään Brad Jordan, liittyi Geto Boys -yhtyeeseen sen toisen albumin nauhoitusten aikaan. Geto Boys nousi yhdeksi Texasin tunnetuimmista hiphop-kokoonpanoista ja nautti suosiosta hittien, kuten Mind Playing Tricsk on Me ja Damn it Feels Good to Be a Gangsta ansiosta. Yhtyeen jäsen Bushwick Bill menehtyi vuoden 2019 kesäkuussa haimasyöpään.