Meghan Markle palkkasi PR-tiimin – haluaa olla maailman kuuluisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuninkaallisiin elämäkertateoksiin erikoistunut kirjailija Lady Colin Campbell on kertonut, että Meghan Markle haluaa parantaa julkisuuskuvaa ja kasvattaa mainettaan. Nainen haluaa olla maailman kuuluisin henkilö.

Kyseenalaista huomiota herättänyt entinen Yhdistyneen kuningaskunnan hovin jäsen ja prinssi Harryn vaimo Meghan Markle on ottanut kantaa politiikkaan ja tehnyt kaupallista yhteistyötä. Nämä ovat perinteisesti kiellettyjä kuninkaallisille. Meghan ja Harry ovat kuitenkin luopuneet kuninkaallisista titteleistä, koska he haluavat määrätä vapaammin omasta elämästään.

Prinsessa Dianasta omaelämäkerran kirjoittanut Campbell sanoo, että hänen uusimman teoksen kirjoitusprosessia on pyritty manipuloimaan. Harry oli pyytänyt ystäväänsä puhumaan palturia Campbellille. Page Sixin mukaan teoksen nimi on Meghan and Harry: The Real Story.