Nainen kokkasi perheelleen kaikki raskausaikansa mieliteot – hauskat maisteluhetket videolla

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raskaana moni nainen kokee erilaisia mielitekoja. Osa himoitsee kirpeitä karkkeja, osa etikkaisia ja suolaisia ruokia ja osa naisista ei ole saada esimerkiksi suklaasta tarpeekseen. Nyt videolla nähdään miten raskausajan erikoiset herkut ja makuyhdistelmät maistuvat muille ihmisille.

Perheenäiti Hannah päätti tehdä perheensä pyynnöstä hauskan tehtävän kahdelle pojalleen ja miehelleen. Hannah valmisti lapsille ja aviomiehelle herkkuja, joita hän rakastaa syödä raskaana. Perhe pääsi testaamaan erikoisia makuyhdistelmiä, joista Hannah ei ollut raskaana saada tarpeekseen.

Mieliteot voivat johtua vitamiinien tai ravintoaineiden puutostilasta, mutta toisinaan niille ei ole mitään erityistä syytä. Ensimmäisenä Hannah antoi lapsille maistettavaksi oliiveja ja tomaatteja, joiden päälle oli tehty kuorrutus spray-pullosta ruiskutettavasta juustosta. Lapset eivät pitäneet makuyhdistelmästä lainkaan.

Hannah himoitsi myös pannukakkuja, jalapenoja ja ranskalaisia majoneesilla, mikä näytti maistuvan lähes jokaiselle perheenjäsenelle. Perunalastujen dippaaminen raejuustoon oli etenkin perheen nuorimman pojan mieleen. Seuraavaksi kokeiluun pääsi ranch-kastikkeeseen dipatut omenat, joista kukaan ei Hannahin lisäksi pitänyt. Illalliseksi valmistettu spagetilla täytetty valkosipulileipä oli kuitenkin menestys.