Sara Sieppi povekkaassa sänkykuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Sara Sieppi muistutti taannoin ilkeitä kommentteja sosiaalisessa mediassa kirjoittaville ihmisille, että verkossa tapahtuvaan kiusaamiseen ei totu koskaan. Pian Iholla-realitysarjassa arkeaan paljastavalla julkkiskaunottarella on aiheesta kokemusta.

Sosiaalisessa mediassa aktiivisesti materiaalia julkaiseva Sieppi nähdään nyt tuoreessa kuvasarjassaan nautiskelemassa sängyssä tiukassa valkoisessa paidassa. Televisiossa päästään tänä syksynä kurkistamaan Siepin elämään sosiaalista mediaa syvemmälti.

Äskettäin Sara otti osaa kampanjaan, jossa nettikiusaamisen lopettamiseksi jaettiin omia kokemuksia ja mietteitä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #STOPnettikiusaamiselle. Siepillä on aiheesta omakohtaisia kokemuksia, koska hänestä on kirjoitettu paljon ilkeitä asioita niin hänen omien kuviensa alle kuin esimerkiksi Jodel-sovellukseenkin.

Sara Sieppi kertoi, että on päiviä jolloin ilkeät kommentit eivät satu, mutta välillä ne sattuvat sitäkin enemmän.

– Siinä sun ruudulla on oikea ihminen. Se lukee ja tuntee. Kokemuksesta voin sanoa, että mihinkään ei totu, Sieppi muistutti.

Sieppi halusi muistuttaa ihmisiä siitä, että julkisuuden henkilötkin ovat oikeita ihmisiä eivätkä esimerkiksi juorulehtien luomia taruolentoja. Sieppi avautui myös hetkestä, jolloin itse oli vajota hyvin synkkiin ajatuksiin kiusaamisen vuoksi. Hän on kuitenkin iloinen siitä, että hän itse pääsi kapuamaan ylös omasta ahdingostaan.