Sofia Belórf aloitti oman videoblogin – avautui heti kiusaamisesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-tähti ja kohujulkkis Sofia Belórf on tällä hetkellä suhteessa Martina Aitolehden entiseen rakkaaseen Stefan Thermaniin. Pariskunta onkin nähty viime aikoina tiiviisti yhdessä ja jopa tulevasta kihlauksestakin on jo huhuttu. Nyt kaunotar on aloittanut oman uuden videobloginsa.

Sofia Belórf on julkaissut nyt ensimmäisen videobloginsa Metropoli-sivustolla. Ensimmäisellä videollaan nainen avautui hänelle tärkeästä aiheesta, eli kiusaamisesta. Aluksi Belórf kertoi, että häntä kiusattiin jo lapsena Ylivieskassa, koska heidän perheensä oli pienen paikkakunnan ainoita ulkomaalaistaustaisia perheitä, minkä vuoksi tähdestä tuli kiusaajien maalitaulu.

Aikuisiällä kiusaaminen on jatkunut eri muodoissa. Tällä hetkellä pahinta kiusaaminen on sosiaalisessa mediassa, jossa tähti saa jatkuvasti hyvin ilkeitä kommentteja omien kuviensa alle. Sofia Belórf on kuitenkin kertonut, että hänelle tärkeä selviytymiskeino on kommenttien poistaminen, koska hän ei halua tarjota kiusaajille alustaa pahansuopaiseen kirjoitteluun.