Bruce Willis palasi Die Hard -rooliin – automainos hivelee elokuvafaneja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Bruce Willis on jälleen mies väärässä paikassa väärään aikaan. Näyttelijä on tehnyt paluun Die Hard -elokuvien John McClanen rooliin, tällä kertaa isolla rahalla toteutetussa automainoksessa.

Näyttelijän tytär Rumer Willis jakoi Twitterissä teaser-videon, jonka uskottiin aluksi vihjaavan uuden Die Hard -elokuvan olevan työn alla. Myöhemmin kyseessä paljastettiin kuitenkin olevan Die Hard -teemainen automainos. Advance Auto Partsin kaksiminuuttisessa mainoksessa Willis nähdään muun muassa ryömimässä ilmastointiputkissa, saamassa apua vanhalta ystävältä ja taistelemassa vihollista vastaan DieHard-akulla.

Vuonna 1988 ilmestynyt toimintaelokuva Die Hard – vain kuolleen ruumiini yli teki Bruce Willisistä kertaheitolla tähden. Elokuva on sittemmin saanut neljä jatko-osaa. Viides Die Hard -elokuva on ollut suunnitteilla jo vuosien ajan, mutta toistaiseksi tiedossa ei ole saapuuko se koskaan valkokankaille.