Nettitilaukset voivat mennä näin pieleen – tässä surkuhupaisat esimerkit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään moni käyttää todella usein erilaisia verkkokauppoja ostostensa tekemiseen. Internetin välityksellä tilaaminen on vaivatonta ja helppoa, mutta aina ostokset eivät kuitenkaan tunnu olevan täysin kuvaustensa mukaisia.

Nyt sosiaalisessa mediassa on huvittanut Flawless Dolls -kanavan jakama kuvasarja, jossa nähdään miten pieleen ihmisten tilaukset ovat menneet. Odotukset eivät ole vastanneet lainkaan sitä millaisia tilatut tuotteet lopulta olivat kotiin kuljetettuina. Vaatteiden koot, mallit ja istuvuus olivat hyvin kaukana siitä mitä verkkokaupat olivat antaneet odottaa.

Verkkokaupasta tilatessa kannattaa katsoa tuotteiden saamat arvostelut. Monet verkkokaupat mainostavat hyvin aggressiivisesti nuorille aikuisille sosiaalisessa mediassa kuuminta muotia hämmentävän edullisilla hinnoilla. Juuri tällaiset kaupat monesti ovatkin liian hyviä ollakseen totta.