Olivia Culpo nautiskeli auringossa – sitten sessiosta tuli koiran pelastusoperaatio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo nousi aikoinaan julkisuuteen kun hänet kruunattiin Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi. Kaunotar tekee edelleen mallin töitä, mutta tällä kerralla hän poseerasi omalle kameralleen bikineissä.

Olivia Culpo julkaisi itsestään seksikkään kuvasarjan omalle Instagram-kanavalleen. 28-vuotias malli nautiskeli päivästään uima-altaan reunalla koiransa kanssa ja poseerasi kameralle näyttävissä bikineissä. Koira oli kuitenkin juossut yllättäin pois heidän pihaltaan ja joutunut pulaan.

Kuvaussessio muuttui äkillisesti lemmikin pelastusoperaatioksi kun Olivia Culpon täytyi lähteä kiipeilemään uimapuvussaan kalliota pitkin pelastaakseen koiransa. Kuvien yhteydessä malli kysyykin seuraajiltaan tietäisivätkö he jotakin hyvää sähköaitaa, joka soveltuisi pienille koirille.