Paris Hilton muisti poikaystäväänsä vuosipäivänä – kirjoitti julkisen rakkauskirjeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiiritähti Paris Hilton on korviaan myöten rakastunut poikaystäväänsä. Paris Hilton on seurustellut nyt vuoden ajan Carter Reumin kanssa ja päätti kirjoittaa miehelle hyvin herkän viestin heidän yhteisen merkkipäivänsä kunniaksi.

Paris Hilton julkaisi Instagram-kanavallaan kauniin yhteiskuvan, jossa hän hymyilee Carter Reumin vierellä. Nainen kertoo tienneensä heti Reumin tavattuaan, että mies on hänelle se oikea. ”Olet syy siihen, että olen niin iloinen ja koen olevani maailman onnellisin tyttö. Haluan tehdä sinut onnelliseksi ja saada sinut hymyilemään ikuisesti”, Hilton kirjoittaa rakkaalleen kuvatekstissä.

Paris Hilton on aiemmin myös vihjaillut, että hän olisi valmis myös jälkikasvun hankkimiseen. 39-vuotias tähti erosi miehestään Chris Zylkasta kaksi vuotta sitten oltuaan tämän kanssa kihloissa lähes vuoden. Pian sen jälkeen nainen tutustui Carter Reumiin. Pariskunta virallisti suhteensa julkisesti vasta huhtikuussa, mutta on vuosipäivästä päätellen sitoutunut toisiinsa jo vuosi sitten elokuussa.