Selma Blair julkaisi kuuman uimapukukuvan – poseeraukseen kätkeytyi tärkeä opetus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Selma Blair paljasti vuosi sitten sairastavansa MS-tautia. Kuluneen vuoden aikana naisen vointi on parantunut huomattavasti ja tällä hetkellä oireet onkin saatu melko hyvin kuriin.

View this post on Instagram

Water water. Don’t forget to drink it.

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Terveydentilasta kerrottuaan Selma Blair on avoimesti kamppaillut taudin oireita vastaan ja leikkasi muun muassa hiuksensa pois kun ne alkoivat hoitotoimenpiteiden jälkeen lähtemään. Nyt tähti poseeraa upeissa lyhyissä hiuksissaan ja mustassa uimapuvussaan kuvassa, jonka myötä 48-vuotias näyttelijätär on halunnut muistuttaa seuraajiaan siitä miten tärkeää veden juominen on.

MS-taudin, eli hermoston kroonisen tulehdussairauden, oireet eivät aina näy ulospäin. Selma Blairin hoitojen alettua nainen oli kuitenkin jonkin aikaa hyvin heikossa kunnossa. Lääkäri on arvioinut, että näyttelijä saattaa saada 90 prosenttia kyvyistään takaisin vuoden sisään. Tällä hetkellä Blair nauttiikin siitä, että hän voi huomattavasti paremmin kuin vuosi sitten.