Demi Rose yllätti iltapuvussa – upea kaunotar paratiisissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa lähes 15 miljoonan ihmisen palvoma Demi Rose on tunnettu etenkin hyvin seksikkäistä kuvistaan. Nainen poseeraa aina upeissa maisemissa paljastavissa bikineissä ja alusvaatteissa eikä häpeile paljastaa kuuluisaa takapuoltaan kameralle.

Nyt Demi Rose on aloittanut uuden yhteistyön PrettyLittleThings-yrityksen kanssa. Nainen on ryhtynyt lifestyle-brändin lähettilääksi, minkä vuoksi häntä tullaankin näkemään nyt usein brändin eri asuissa. Ensimmäisenä Demi Rose esitteli yllään häikäisevän upeaa punaista iltapukua, joka muista kuvista poiketen peitti sekä naisen rinnat että takapuolen.

Viime aikoina Demi Rose on nähty useissa ylellisissä lomakohteissa. Nainen on majaillut Malediiveillä useammassa luksusmajoituksessa ja muistanut myös poseerata näyttävissä uimapuvuissaan jokaisessa lokaatiossa. Tuoreilla kuvillaan 25-vuotias sometähti osoittaa, että hän osaa säväyttää myös täysin pukeissa poseeratessaan kameralle.